Zang- en Stemcoaching

Professioneel zangles op jouw niveau.

Mijn lessen zijn het meest geschikt voor wie al zangervaring heeft, in een koor zingt, al eerder zanglessen heeft gevolgd of van plan is naar het conservatorium te gaan. Ben je aan een muziekopleiding begonnen maar wil je daarnaast extra les? Of heb je al een muzikale (zang)opleiding achter de rug en zoek je een senior zangdocent? Ook dan werk ik graag met je samen voor meer zangresultaat, muzikaliteit en zangplezier. Je kunt kiezen uit eenmalig les of meerdere lessen.

Heb je een eenmalig advies nodig? Heb je een coach nodig voor een optreden of heb je andere zangvragen? Dan maken we een afspraak op een van de lesdagen in Dordrecht.

Je kunt ook kiezen om meerdere keren samen te werken. Je lessen plan ik in het zangrooster van mijn lespraktijk in Dordrecht. De eerste les is een proefles zodat we elkaar kunnen leren kennen. Tijdens de les maak je kennis met mijn visie en werkwijze en kun je al jouw vragen over zingen stellen. De proefles is een betaalde les volgens het gangbare tarief. Wanneer je de lessen wilt vervolgen, spreken we vijf lessen af. De kosten voor de proefles komen dan te vervallen na les vijf. Daarna overleggen we óf, en zo ja, hoe we verdergaan.

Wat kun je inhoudelijk verwachten.

Harmonie en verbinding zijn voor mij belangrijke randvoorwaarden om je stem de ruimte te geven. Verschillende (zang/stem)methodes combineer ik met de inzichten en oefeningen uit de Lichtenberg methode, Qigung en Taohealing. Zintuiglijke gewaarwordingen, kennis van de anatomische- en fysiologische aspecten van het zingen krijgen aandacht evenals Inspiratie, vitaliteit, luisteren. Je krijgt meer ademruimte en komt bij meer zangresultaat, zangplezier en muzikaliteit.

ZoomZang, het ZangSpreekuur en het lesmateriaal zijn goede aanvullingen op de live coaching.

Praktische informatie

Locatie:

Maiorij van de Oud Katholieke Kerk H. Maria Maior
Voorstraat 120
3311 ER Dordrecht.

Dag en tijd:

donderdag 10:00-16:00 uur
vrijdag 10:00-16:00 uur
zaterdagochtend 10:00-13:00 uur

Tarieven:

30 minuten € 35,00
45 minuten € 50,00
60 minuten € 65,00

Proefles:

30 minuten € 35,00

De genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw
Na de les ontvang je een betaalverzoek via e-mail of WhatsApp.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van het lesaanbod, workshops en leuke blogs